Ακόμα και στο lockdown, η Automotivo είναι δίπλα σας! Ωράρια Λειτουργίας Έκθεσης & Service

Ακόμα και στο lockdown, η Automotivo είναι δίπλα σας! Ωράρια Λειτουργίας Έκθεσης & Service

Μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς, αλλά ακόμα και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή η Automotivo βρίσκεται δίπλα σας!

Επικοινωνήστε σήμερα με τους εκπροσώπους μας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email είτε μέσα από τα social media της Automotivo και κλείστε ραντεβού για να επισκεφθείτε την έκθεση μας ή το συνεργείο μας. Το συνεργείο και η έκθεσή μας παραμένουν ανοικτά για να σας εξυπηρετήσουν τηρώντας με μεγάλη προσοχή και κατά γράμμα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας . Το ωράριο λειτουργίας για την Έκθεση είναι Δευτέρα – Παρασκευή  09:00  -  19:00  &  Σαββατο  10:00 – 14:00 και το ωράριο Λειτουργίας Service παραμένει το ίδιο. 

Αποτελεί κοινή διαπίστωση , ότι η συνεχής απολύμανση των χώρων, από το τμήμα καθαριότητας μας , η απολύμανση των αυτοκινήτων των πελατών και των αυτοκινήτων εξυπηρέτησης , η απαραίτητη ενδυμασία προσωπικού ,η άριστη ποιότητα εργασιών από το προσωπικό της εταιρείας και η τήρηση των μέτρων υγιεινής στο χώρο συντήρησης και sales , είναι τα μέτρα προστασίας μας, κατά της νέας πανδημίας . Γνώμονας μας πάντα οι υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας.

Στείλτε μήνυμα στο 13033 πληκτρολογώντας τον αριθμό «2» και ελάτε στην Καστοριάς 15 στο Γέρακα ή Λ.Κηφισίας 278 στο Χαλάνδρι . Καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης σας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία όλων μας. Η Automotivo σας παρέχει επίσης και την ειδική άδεια μετακίνησης, από το κατάστημά μας, εφόσον ολοκληρωθεί η επίσκεψη σας ή μπορείτε να αποστείλετε εκ νέου μήνυμα με την παραπάνω διαδικασία.

Η Automotivo σας παρέχει επιπλέον λύση με την υπηρεσία Pick Up & Delivery. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε να παραλαμβάνουμε το όχημα σας από τον χώρο σας, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να σας το επιστρέψουμε χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε καθόλου!

Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική ομάδα και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Automotivo είναι εδώ, για να σας εξυπηρετήσουν, πάντοτε με αίσθημα ευθύνης τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Η Automotivo Renault , κάνει πράξη την φιλοσοφία της Renault , Passion for life ,ώστε η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς .

Αutomotivo 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram