Automotivo, All-in-one προορισμός για κάθε οδηγό -Συνέντευξη Autoagora Οκτωβρίου

H Automotivo - Eπιχειρήσεις Θ. Τρομπούκης, αποτελεί εδώ και 30 χρόνια τον All-In-One προορισμό για κάθε οδηγό.

Διαβάστε σήμερα την συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας κου Σάκκα Σπύρου, στο περιοδικό Autoagora.

automotivo_autoagora_1

sinedefxi automotivo 2

Συνέντευξη

Μπαίνοντας στο κατάστημα της Automotivo στο Χαλάνδρι αντικρίζουμε τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο του αυτοκινήτου. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα τής αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέροντας πρωτοποριακές και οικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Μιλήσαμε με τον κ. Σάκκα Σπύρο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας που μοιράστηκε μαζί μας το πάθος του για τα αυτοκίνητα, καθώς διαθέτει στο ενεργητικό του μακροχρόνια εμπειρία 8 μαρκών. Ο κος Σάκκας, μας παρουσιάζει αναλυτικά την έντονη δραστηριότητα της Automotivo καθώς και τους στόχους της εταιρείας για το μέλλον.

Ε: Πείτε μας δύο λόγια για την ιστορία και τη δραστηριότητα της Automotivo.

Α: Η εταιρεία ξεκίνησε από τον κ. Θωμά Τρομπούκη, πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Automotivo, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, στο sales & after sales. Χάρις στο όραμά του η εταιρεία έχει μία διαρκώς ανοδική και βραβευμένη πορεία, μέχρι και σήμερα. Στα 30 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της  Automotivo, έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, χάρις στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση μας.

O όμιλος Automotivo ως εξουσιοδοτημένος Dealer της RENAULT, DACIA, PEUGEOT, SSANGYONG και της CHEVROLET διαθέτει 2 κάθετες μονάδες after sales, πιστοποιημένες με ISO, 6.000 τ.μ. στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα, στελεχωμένες με πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό συνεργείου, φανοποιείου και εγκατάστασης υγραεριοκίνησης. Οι μονάδες after sales Automotivo είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα ,οι οποίες  πραγματικά ανταποκρίνονται στις  σύγχρονες ανάγκες  των  εταιρειών Leasing και πελατών της εταιρείας .

H Automotivo διαθέτει δύο μεγάλες εκθέσεις πώλησης νέων μοντέλων Renault και Dacia, στο Χαλάνδρι και στον Γέρακα, καθώς και μονάδες πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων, υπηρεσίες leasing και εταιρικές όπως επίσης rent a car.

Η Automotivo απευθύνεται τόσο στον καταναλωτή όσο και στον επαγγελματία ή την εταιρία που αναζητεί αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις, ευέλικτες δυνατότητες χρηματοδότησης και ανταλλαγής, οι οποίες είναι Value for money και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

Ε: Σχετικά τώρα με το συνεργείο-φανοποιείο και την υγραεριοκίνηση;

Α: Ας ξεκινήσουμε με την υγραεριοκίνηση, όπως γνωρίζετε, ο τομέας αυτός βρίσκεται σε  ραγδαία ανάπτυξη γιατί προσφέρει στον Έλληνα οδηγό ουσιαστική και άμεση λύση στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα βοηθάει ενεργά το περιβάλλον. Στην Automotivo καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε όλους τους χώρους μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον όντας ανήσυχοι για την κλιματική αλλαγή.

 

Ε: Πράγματι ή υγραεριοκίνηση είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί όμως ο καταναλωτής  που αγοράζει τα νέα μοντέλα της Renault που έχουν ήδη εργοστασιακό σύστημα Υγραερίου να εξυπηρετηθεί στην Automotivo;

Α: Σαφώς. Εμείς είμαστε από τους λίγους αντιπροσώπους στην Ελλάδα με νόμιμη άδεια για εγκατάσταση και συντήρηση συστήματος υγραερίου πιστοποιημένοι με ISO. Επιπλέον τα μοντέλα μας έχουν εργοστασιακό lpg διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα για τους πελάτες μας.

 

Ε: Σχετικά με το συνεργείο και το φανοποιείο τώρα. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί με τις εγκαταστάσεις σας.

Α: Ευχαριστούμε πολύ! Όπως μπορείτε να δείτε, το συνεργείο μας εκτός από τις μεγάλες εγκαταστάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη (6.000 τ.μ. στο Χαλάνδρι και στον Γέρακα ) είναι πιστοποιημένα με ISO ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. Έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα, εκτός από τις εγκαταστάσεις μας, και στους ανθρώπους μας, καθώς αποτελούν τον πυλώνα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Τόσο το συνεργείο όσο και το φανοποιείο μας απαρτίζονται από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Παρέχουμε εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών ενώ στη βαφή αυτοκίνητων χρησιμοποιούμε διαλυτά στο νερό, χρώματα. Θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια αξίζει και με το παραπάνω.

E: Φαντάζομαι μετά το καλοκαίρι είναι αυξημένη η ανάγκη για μια επίσκεψη στο συνεργείο.

Α: Είναι γεγονός ότι το αυτοκίνητο ταλαιπωρείται το καλοκαίρι, αν αναλογιστούμε τις επισκέψεις σε παραλίες και κακοτράχαλους δρόμους. Το σημαντικότερο όμως είναι η ασφάλεια, γι αυτό και η Automotivo κάνει ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σε 25 σημεία διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του και διατηρώντας την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου. Στην Automotivo, θα βρείτε οικονομικά πακέτα service ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας, με εγγύηση γνήσιων ανταλλακτικών και επώνυμων λαδιών, με Bonus επιβράβευσης ένα χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance με δικό της αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται, γι αυτό και εμείς τους παρέχουμε την ποιότητα που τους αξίζει και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ε: Μιας και αναφέρατε το κόστος, πόσο πολύ έχει επηρεάσει την δουλειά σας οι νέες συνθήκες λόγω της κατάστασης;

Α: Εμείς σαν εταιρεία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ειδικούς και γι αυτό το λόγο σε όλες μας τις εγκαταστάσεις τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας και έχουμε πάρει, ίσως και αυστηρότερα, μέτρα προστασίας από τον COVID καθώς σεβόμαστε τόσο την υγεία των πελατών μας όσο και του προσωπικού και των οικογενειών μας αντίστοιχα. Έχουμε αναδιαμορφώσει τους ήδη ευρύχωρους χώρους μας ώστε να παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον, σαν εταιρεία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την δωρεά μας στο ΕΚΑΒ που ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της AUTOMOTIVO, κ. Θωμά Τρομπούκη, στηρίζοντας έμπρακτα τον τιτάνιο αγώνα αυτών των ανθρώπων.

Ε: Ποιες είναι οι σκέψεις σας και οι προβλέψεις σας αν θέλετε για το μέλλον;

Α: Σίγουρα η εποχή που ζούμε είναι πρωτόγνωρη, όλοι έχουμε βιώσει δυσκολίες, όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Εμείς, σαν εταιρεία είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθώς πιστεύουμε πως αν ο κάθε επαγγελματίας, σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας, δείξει τον κατάλληλο σεβασμό προς τον πελάτη και αγκαλιάσει ειλικρινά και με ποιότητα τις ανάγκες του, τότε είμαστε σίγουροι ότι η ανάκαμψη θα έρθει σύντομα.

 

Δείτε εδώ την συνέντευξη

 


Copyright © 2020 Automotivo.gr | Powered by 
Bluemind.gr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram