Τα 3 νέα υβριδικά μοντέλα της Renault

Τα 3 νέα υβριδικά μοντέλα της Renault

Η γκάμα με τα υβριδικά της Renault μεγαλώνει με την προσθήκη του νέου Renault Arkana E-TECH Hybrid, του νέου Renault Captur E-TECH Hybrid και του νέου Megane hatchback που εξοπλίζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-TECH Plug-in. 

Παράλληλα, τα νέα Renault Arkana και Captur παρουσιάζονται, για πρώτη φορά από τη Renault, και σε έκδοση micro-hybrid (12V), με τον βενζινοκινητήρα 1.3 TCe των 140 και 160 ίππων.

Πρωτοπόρος και ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα, για πάνω από μία 10ετία, και με την εμπειρία της από τη Formula 1, η Renault διαθέτει την τεχνογνωσία που της δίνει σήμερα τη δυνατότητα να προσφέρει μία ακόμα πιο ευρεία γκάμα οικονομικών και δυναμικών συστημάτων κίνησης, σε περισσότερα μοντέλα που τοποθετούνται στην καρδιά της αγοράς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ E-TECH

Εξελιγμένη και πατενταρισμένη από τη Renault Engineering, η τεχνολογία E-TECH Hybrid συνδυάζει τη λειτουργία δύο ηλεκτροκινητήρων, ένα πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσεως 1,6 λτ. Στην τεχνολογία E-TECH Plug-in Hybrid, η μπαταρία διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη χρήση της ηλεκτροκίνησης στα υβριδικά, σε καθημερινή βάση.

Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτυγχάνει:
- Έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως 40% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με ένα συμβατικό κινητήρα βενζίνης.
- Έως και 65 χλμ. αυτονομίας, αμιγώς ηλεκτροκίνητα, σε αστικό περιβάλλον, με μέγιστη ταχύτητα έως και 135 χλμ./ώρα, με τον υβριδικό κινητήρα E-TECH Plug-in.

Η τεχνολογία Renault E-TECH προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτροκινητήρα: αθόρυβη εκκίνηση και ανάκτηση ενεργείας της μπαταρίας κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα, για οδηγική απόλαυση και μέγιστη οικονομία.

Τα νέα Renault Arkana E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Hybrid και Megane E-TECH Plug-In Hybrid θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο 6μηνο του 2021.

 


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram