Ανταλλακτικά

Έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο σας

Το service και οι επισκευές του αυτοκινήτου σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με γνήσια ανταλλακτικά Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong, σας εξασφαλίζουν αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο.

Τα γνήσια ανταλλακτικά διασφαλίζουν τόσο τη δική σας ασφάλεια, όσο και εκείνη των επιβατών σας.

20% έκπτωση σε γνήσια ανταλλακτικά Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong

Συνοδεύονται από την 12μηνη εγγύηση για την πιστοποίηση αυστηρών προτύπων
Διασφαλίζουν τις επιδόσεις και τη μακροζωία του οχήματος σας
Συμβάλουν στην οικονομία χρήσης
Ταιριάζουν απόλυτα στις προδιαγραφές των οχημάτων και είναι απόλυτα συμβατά με την τεχνολογία των κινητήρων της εταιρείας.
Η αποθήκη μας αποτελείται από πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών της Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong πλήρως μηχανογραφημένη, με παρακαταθήκη χιλιάδων κωδικών έτσι ώστε η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών να είναι άμεση.

Είναι πάντα εξοπλισμένη έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη αντικατάσταση ανταλλακτικών με απώτερο σκοπό την μετέπειτα άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και την αποφυγή της καθυστερημένης επισκευής του.

Τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση που αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι σε περίπτωση εμπρόθεσμης βλάβης τους αποκαθιστούνται πλήρως.

Ο σχεδιασμός των γνήσιων ανταλλακτικών Peugeot, , Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong ακολουθεί τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των κατασκευαστών. Παράγονται με τα ίδια ακριβώς ποιοτικά πρότυπα με αυτά των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή των οχημάτων Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong στη γραμμή παραγωγής.

Αυθεντική Ποιότητα χαμηλότερη τιμή

Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram