Ασφαλή χρήση αυτοκινήτου σε κατάσταση πανδημίας

Ασφαλή χρήση αυτοκινήτου σε κατάσταση πανδημίας

Η Automotivo σας συμβουλεύει για την ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου σας και σας προτείνει να προσέξετε τα σημεία που θα πρέπει να απολυμάνετε πριν τη χρήση του.

Σαφώς η ενδεδειγμένη οδηγία του Κράτους είναι να παραμείνουμε σπίτι, αλλά για όσους εργάζονται ή απαιτείται να μεταβούν κάπου και χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, καλό είναι να προσέξουν κάποια σημεία.

  • Αν δεν είστε μόνοι στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιείστε μάσκα.
  • Απολυμάνετε τα εξωτερικά σημεία του αυτοκίνητου πριν εισέλθετε σε αυτό. Προσέξτε τις εξωτερικές χειρολαβές και τη χειρολαβή του χώρου αποθήκευσης αποσκευών, καθώς και τα εξωτερικά πλαίσια παραθύρων του αυτοκινήτου σας.
  • Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας περάστε με απολυμαντικό το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο, την οθόνη ελέγχου του αυτοκινήτου, το χειριστήριο ηχοσυστήματος, τις εσωτερικές χειρολαβές, τους διακόπτες φώτων και καθρεφτών, τα buttons ρύθμισης καθισμάτων, τα πλαίσια των θυρών και των παραθύρων.
  • Τυχόν αποσκευές που θα φορτώσετε στο όχημα, καλό θα ήταν να τις έχετε απολυμάνει εξωτερικά.

Η Automotivo λόγω των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με την έξαρση του COVID-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων της και των πελατών της, ώστε να συμβάλλει στη διακοπή της μετάδοσης του ιού.

Αναλυτικότερα, έχουν τοποθετηθεί και στα δύο καταστήματα της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα, όλα τα αντιβακτηριακά υλικά που χρειάζονται (αντισηπτικά για τα χέρια, αντιβακτηριδιακά  μαντηλάκια, gel και γάντια), τα οποία φέρουν την απαραίτητη σήμανση από τον ΕΟΦ προκειμένου να γίνεται απολύμανση των εργαζομένων και των πελατών, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η Automotivo Α.Ε.Β.Ε. έχει λάβει κατάλληλα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας που βρίσκεται σε έξαρση αυτή την περίοδο στη χώρα μας και για τα αυτοκίνητα της. Συγκεκριμένα, γίνεται βιολογικός καθαρισμός σε όλα τα οχήματά μας πριν και μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου από ένα ενδεχόμενο test drive, πριν την παράδοση κάθε νέου αυτοκινήτου στους πελάτες, καθώς και των οχημάτων, που επισκέπτονται το συνεργείο.

Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό, προς όλους τους εργαζόμενους και στους τεχνικούς συντήρησης.

Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των καταστημάτων της Εταιρείας. Αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαχείριση πιθανών περιστατικών, επικοινωνήστε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ , Τ: 210 5212000) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram