Η Automotivo με τη SsangYong στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Η Automotivo με τη SsangYong στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

SsangYong

Η Automotivo με τη SsangYong στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Η Automotivo συμμετέχει με τη SsangYong στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»  στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2017 και υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε test drive το SsangYong XLV.

Η SsangYong, η παλαιότερη κορεάτικη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, με ειδίκευση στα πολυτελή και τετρακίνητα μοντέλα, έχει και φέτος δυναμική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες στο περίπτερό της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να οδηγήσουν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των test drives, το SsangYong XLV, το σύγχρονο πολυχρηστικό crossover, που διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, με 720 λίτρα. Το νέο μοντέλο διατίθεται με κινητήρες 1,6 λίτρου βενζίνης και diesel, αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

tivolli

Δίπλα στο XLV, το SsangYong Tivoli αναμένεται να κλέψει και φέτος τις εντυπώσεις, ειδικά με το πακέτο διχρωμίας που το εξοπλίζει.

Τη γκάμα των μοντέλων που παρουσιάζονται συμπληρώνει το πολυτελές επαγγελματικό Actyon Sports.

Τόσο το Tivoli όσο και το XLV εφοδιάζονται με νέες τεχνολογίες ασφαλείας που περιλαμβάνουν τα Συστήματα: Αυτόνομου Φρεναρίσματος, Προειδοποίησης για Επικείμενη Εμπρόσθια Σύγκρουση, Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα, Αυτόματης Απ-Ενεργοποίησης Προβολέων Υψηλής Δέσμης και Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της SsangYong μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους εκπροσώπους της Automotivo

  • την Τρίτη 14 Νοεμβρίου από τις 15:00 μέχρι τις 21:00
  • την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00
  • το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 15:00 μέχρι τις 21:00

και

  • την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00

Οι εκπρόσωποι μας θα σας ενημερώσουν για τα μειωμένα πακέτα τιμών, τους καλύτερους τρόπους απόκτησης ενός καινούργιου SsangYong,  για την 5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας και 5 χρόνια service, αλλά και πολλές προσφορές αγοράς, σχεδιασμένες ειδικά για την έκθεση.

SsangYong


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram