Automotivo: Με το βλέμμα στο μέλλον του αυτοκινήτου - Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της Automotivo κ. Σπύρου Σάκκα στο Autoagoara

Automotivo: Με το βλέμμα στο μέλλον του αυτοκινήτου - Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της Automotivo κ. Σπύρου Σάκκα στο Autoagoara

Με αφορµή την επέτειο 30ετούς παρουσίας της Automotivo στην αγορά του αυτοκινήτου, βρεθήκαµε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, προκειµένου να διαπιστώσουµε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το πραγµατικό success story. Συναντήσαµε τον κ. Σάκκα Σπύρο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος διαθέτει στο ενεργητικό του µακροχρόνια εµπειρία 8 µαρκών.

Με τον κ. Σάκκα συζητήσαµε εφ όλης της ύλης, σχετικά µε την µέχρι τώρα πορεία και το µέλλον της Automotivo, το οποίο συµβαδίζει µε την εξέλιξη και την καινοτοµία που χαρακτηρίζει το Renault Group.

Ε: Θα θέλαμε αρχικά να μας κάνετε μια εισαγωγή στην ιστορία της Automotivo.

Α: Η εταιρεία µας ιδρύθηκε από τον κ. Θωµά Τροµπούκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο της Automotivo. Διαθέτουµε πάνω από 30 χρόνια εµπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, στον τοµέα των πωλήσεων και του after sales. Χάρη στο όραµα του Θωµά Τροµπούκη η εταιρεία έχει µία διαρκώς ανοδική και βραβευµένη πορεία, µέχρι και σήµερα. Στα 30 χρόνια της επιτυχηµένης πορείας της Automotivo, έχουµε χιλιάδες ευχαριστηµένους πελάτες, χάρη στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση µας. O όµιλος Automotivo, ως εξουσιοδοτηµένος Διανοµέας και Επισκευαστής Renault και Dacia αλλά και µε εξειδίκευση στο service PeugeotSsangYong και Chevrolet, διαθέτει 2 κάθετες µονάδες after sales, πιστοποιηµένες µε ISO, 6.000 τ.µ. στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα, στελεχωµένες µε πιστοποιηµένο τεχνικό προσωπικό συνεργείου, φανοποιείου και εγκατάστασης υγραεριοκίνησης. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισµός των εξουσιοδοτηµένων µονάδων after sales, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών Leasing και των πελατών της εταιρείας. H Automotivo διαθέτει δύο µεγάλες εκθέσεις πώλησης νέων µοντέλων Renault και Dacia, στο Χαλάνδρι και στον Γέρακα, καθώς και µονάδες πώλησης ποιοτικών µεταχειρισµένων οχηµάτων Automotivo Cars, υπηρεσίες leasing και εταιρικών πωλήσεων, όπως επίσης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, σε οικονοµικές τιµές, µε το νέο δηµιούργηµα του οµίλου Plan Rental Car. Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών µας, µε το πρόγραµµα AUTOMOTIVO INSURANCE προσφέρουµε ολοκληρωµένες προτάσεις ασφάλισης  αυτοκινήτου στις  χαµηλότερες τιµές της αγοράς.

Η Automotivo απευθύνεται τόσο στον καταναλωτή, όσο και στον επαγγελµατία ή την εταιρία που αναζητά αξιόπιστες και ολοκληρωµένες λύσεις, ευέλικτες δυνατότητες χρηµατοδότησης και ανταλλαγής, οι οποίες διακρίνονται για την υψηλή σχέση τιµής / αξίας και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

E: Η Automotivo αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα Renault & Dacia, με 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Ποια είναι τα νέα σας μοντέλα που ξεχωρίζουν:

Α: Αναφορικά µε τη Renault, δίπλα στα νέα, 5άστεραClio και Captur,  ξεχωρίζει το ολοκαίνουργιο Renault Arkana, ένα εντυπωσιακό κουπέ SUV που συνδυάζει την καθηλωτική εµφάνιση µε τη χρηστικότητα. Το Arkana διαθέτει µεγάλο χώρο επιβατών και κορυφαίο πορτ-µπαγκάζ, µε crossover χαρακτήρα, καθότι απέχει 20 εκ. από το έδαφος. Διατίθεται µε πλήρως υβριδική γκάµα κινητήρων, ενώ είναι κατασκευασµένο µε την κορυφαία ποιότητα Renault ενώ παρέχει την πιο εξελιγµένη τεχνολογία συνδεσιµότητας, αλλά και µια πλήρη γκάµα state of the art συστηµάτων υποβοήθησης της οδήγησης. Και όλα αυτά στην τιµή πρόκληση των 25.290€. Αναφορικά µε τη Dacia, µετά το επιτυχηµένο λανσάρισµα των νέων Sandero Streetway και Sandero Stepway στη χώρα µας στα µέσα του χρόνου, ξεχωρίζει το νέο Dacia Duster, ένα χαρισµατικό µοντέλο µε επιτυχηµένη πορεία που επισφραγίζεται µε πάνω από 2 εκ. πωλήσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Στη νέα γενιά του έχει αναβαθµισµένη εµφάνιση και ακόµα πιο ποιοτικό εσωτερικό, ενώ εξοπλίζεται µε hi-tech συστήµατα multimedia και έχει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Οι κορυφαίες εκτός δρόµου ικανότητές του και η πλούσια γκάµα κινητήρων βενζίνηςdiesel και διπλού καυσίµου (βενζίνης / υγραερίου), κορυφώνονται από το ασυναγώνιστο value for money που το καθιστά ακαταµάχητο. Η τιµή του νέου Duster ξεκινά από 16.640€.

E: Το χειμώνα είναι αυξημένη  η ανάγκη για μια επίσκεψη στο συνεργείο για την κατάλληλη προετοιμασία του αυτοκινήτου.

Α: Για εµάς η ασφάλεια του οδηγού έχει προτεραιότητα, γι αυτό και το αυτοκίνητο πρέπει να προετοιµάζεται σωστά, ειδικά πριν την χειµερινή περίοδο. Η Automotivo κάνει ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σε 25 σηµεία διασφαλίζοντας την εύρυθµη λειτουργία του και
διατηρώντας ψηλά την αξία µεταπώλησης. Στην Automotivo, ο πελάτης θα βρει οικονοµικά πακέτα service, ανάλογα µε την ηλικία του αυτοκινήτου, µε εγγύηση γνήσιων ανταλλακτικών και µε Bonus επιβράβευσης ένα χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, µε δικό της αριθµό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι πελάτες µάς εµπιστεύονται, γι αυτό και εµείς τους παρέχουµε την ποιότητα που τους αξίζει, µε το µικρότερο δυνατό κόστος και τις πιο συµφέρουσες προσφορές.

Ε: Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί  την «καυτή πατάτα» στη συζήτηση  για τη μετάβαση στις εναλλακτικές  μορφές κινητικότητας.  Πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση  αυτή το Renault Group;

Α: Από τώρα µέχρι το 2025 η Renault θα λανσάρει πάνω από 14 νέα µοντέλα, εκ των οποίων τα θα είναι αµιγώς ηλεκτρικά. Όλες οι νέες αφίξεις στην κατηγορία Β θα είναι 100% ηλεκτρικές, ενώ και όλες οι νέες αφίξεις στις κατηγορίες C & D θα είναι, επίσης, 100% ηλεκτρικές. Ανάµεσα σε αυτά τα νέα λανσαρίσµατα περιλαµβάνεται η νέα γενιά Megane, που είναι 100% ηλεκτρική, βασίζεται στη νέα «ηλεκτρική» πλατφόρµα CMF-EV, έχει την πιο λεπτή συστοιχία µπαταριών της αγοράς και µέγιστη αυτονοµία 470 χλµ. Το Megane είναι ο ορισµός του συµπαγούς χάτσµπακ, ένα µοντέλο που αποτελεί µέρος της γκάµας Renault εδώ και 26 χρόνια, µε τέσσερις διαφορετικές γενιές. Το νέο Megane E-TECH Electric αποτίνει φόρο τιµής σε αυτή την κληρονοµιά, µέσω του σχεδιασµού και της ευελιξίας του. Διατηρεί το DNA και την αύρα νεωτερισµού που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισµα κάθε νέας γενιάς Megane, αποτελώντας ένα σύµβολο της κατηγορίας του: ευχάριστο στην οδήγηση, άνετο, ήρεµο, ευρύχωρο και µε µεγάλο χώρο αποσκευών.

e

Ε: Ποιες άλλες εναλλακτικές μορφές κίνησης προσφέρει το Renault Group στον πελάτη;

Α: Το Renault Group προσφέρει φυσικά και εναλλακτικές επιλογές κίνησης στο σύγχρονο οδηγό. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η υβριδική τεχνολογία, που συµπληρώνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσφορά σε ηλεκτρικά οχήµατα, καθώς εξασφαλίζει µεγαλύτερη ευελιξία στο χρήστη, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήµατα και την αίσθηση ενός ηλεκτρικού, αλλά χωρίς συµβιβασµούς στην αυτονοµία. Έτσι αξιοποιείται η, άνω των 10 ετών, εµπειρία της Renault στην παραγωγή ηλεκτρικών οχηµάτων, αλλά και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τη Formula1. Να συµπληρώσω εδώ ότι όλα τα best seller της RenaultClioCapturMeganeArkana, διατίθενται µε την υβριδική τεχνολογία E-TECH, ενώ όταν κυκλοφορήσει το 2023, η E-TECH έκδοση του επερχόμενου, νέου Dacia Jogger θα αποτελέσει το πιο προσιτό υβριδικό της αγοράς. Ειδικά για το επερχόµενο νέο Dacia Jogger αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεντρώνει πλεονεκτήµατα από πολλές κατηγορίες: το µήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV, την εμφάνιση ενός SUV. Πρόκειται για ένα µοντέλο που είναι µία κατηγορία από µόνο του, ενώ σαν γνήσιο µέλος της οικογένειας Dacia, το Jogger θα προσφέρει την καλύτερη αναλογία τιµής-χώρων. Εκτός από την υβριδική του έκδοση, θα είναι διαθέσιµο µε δύο ακόµα κινητήρες: τον καινούργιο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 110 και τον κινητήρα διπλού καυσίμου 1.0 TCe 100 LPG.

Γεγονός που µας δίνει µια καλή πάσα για να τονίσουµε ότι ακόµα ένας βασικός πυλώνας εναλλακτικής µορφής κίνησης που υποστηρίζει το Renault Group είναι και η υγραεριοκίνηση. Τόσο τα best seller Renault Clio και Captur, όσο και τα επιτυχηµένα και δηµοφιλή Dacia Duster και Sandero Streetway Stepway, διατίθενται σε εκδόσεις µε κινητήρα διπλού καυσίµου (βενζίνης / LPG), που τους εξασφαλίζει ασυναγώνιστη αυτονοµία που αγγίζει, ανάλογα το µοντέλο, τα 1.500 χιλιόµετρα.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.automotivo.gr

Automotivo, 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!

Automotivo Χαλάνδρι
Λ.Κηφισίας 278
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
210 6817447
info@automotivo.gr

Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15
Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
210 6618686
info@automotivo.gr


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram