Ήρθε η ώρα για Service στο αυτοκίνητό σου και το σκέφτεσαι λόγω Covid-19; Δωρεάν Pick Up & Delivery από την Automotivo

Ήρθε η ώρα για Service στο αυτοκίνητό σου και το σκέφτεσαι λόγω Covid-19; Δωρεάν Pick Up & Delivery από την Automotivo

Είναι Covid Zero Risk και … μην το σκέφτεσαι!!!

Ερχόμαστε, Παραλαμβάνουμε, Ελέγχουμε το αυτοκίνητο σου, Εξονυχιστικά και το Παραδίδουμε σπίτι ή στο γραφείο με full ασφάλεια και προστασία!!!

Απολαύστε τώρα μοναδικά προνόμια από την Automotivo!

Η Automotivo, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, φροντίζει για το service του αυτοκινήτου σου, βάζοντας όμως ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία σου. Για το λόγο αυτό σου προσφέρει την υπηρεσία Pick Up & Delivery ΔΩΡΕΑΝ.

Ο πυρήνας της υπηρεσίας αφορά την παραλαβή του αυτοκινήτου σου από το σημείο που θα μας υποδείξεις και την επιστροφή όταν ολοκληρώσουμε τις εργασίες συντήρησης ή και επισκευής του. Ο εκπρόσωπος της Automotivo θα σου παραδώσει και το αυτοκίνητο αντικατάστασης, αν η επισκευή του οχήματός διαρκέσει πάνω από μία ημέρα.

Η υπηρεσία Pick Up & Delivery βασίζεται ουσιαστικά σε 3 πυλώνες ώστε να παρέχει covid zero risk εξυπηρέτηση. Ποιοι είναι αυτοί;

  1. Η εξυπηρέτηση είναι σχεδόν ανέπαφη

Με την υπηρεσία Pick up & Delivery της Automotivo απολαμβάνετε ασφάλεια και άνεση, αφού το αυτοκίνητό σας θα προσεχθεί από τους έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς μας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τις μετακινήσεις από και προς τα συνεργεία μας.

  1. Ασκείται στοχευμένη & αποτελεσματική αποστείρωση

Η ομάδα των τεχνικών μας φροντίζει να αποστειρώνει ενδελεχώς το όχημα σου πριν αλλά και μετά τα σημεία επαφής των τεχνικών με το όχημα, πριν τη παράδοση του στο χώρο σου

  1. Ακολουθούνται αυστηρά μέτρα

Το προσωπικό μας τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19 σε όλη τη διαδικασία αυτή (αποστάσεις, μάσκες, γάντια, χρήση αντισηπτικού και διάφορες άλλες ενέργειες)

Κύριο μέλημά της Automotivo δεν είναι μόνο να δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης . Είναι καθήκον μας να παρέχουμε την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην εξυπηρέτηση αυτή, όσο αφορά την υγεία των πελατών μας αλλά και να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για προσφορά άριστων Covid Free υπηρεσιών.

Κλείσε σήμερα ένα Pick Up & Delivery ραντεβού με την ομάδα της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα, για τον πάντα απαραίτητο έλεγχο ή το service που προσφέρουν τα προνομιακά μας πακέτα συντήρησης και απόκτησε ετήσια, δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Αssistance με το δικό της τηλεφωνικό αριθμό.

Νιώσε ασφαλής όχι μόνο από τον Κορονοϊό, αλλά και χάρη στις πιστοποιημένες  με iso εγκαταστάσεις  μας, με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τον ολοκληρωμένο έλεγχο του αυτοκινήτου σου. Σε περιμένουμε!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram