Η SsangYong στην Ελλάδα και στην Automotivo

Η SsangYong στην Ελλάδα και στην Automotivo

Η κορεατική εταιρεία επιστρέφει με αναβαθμισμένη γκάμα οχημάτων και ένα ολοκαίνουργιο compact SUV που θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαΐου 2015 ... με τιμή που ξεκινάει από τα 15.120€.

Αυτό που έλειπε ανέκαθεν από την γκάμα της SsangYong ήταν ένα μικρότερο SUV με εξίσου μικρότερους σε χωρητικότητα κινητήρες.

Από την άλλη η αξία ενός αυτοκινήτου δεν προσδιορίζεται μόνον από την τιμή αγοράς του. Kρίνεται και από το λειτουργικό κόστος του.

Η γκάμα Tivoli περιλαμβάνει έναν βενζινοκινητήρα 1,6 lt απόδοσης 128 PS και έναν turbo-diesel κινητήρα επίσης 1,6 lt, με 115 PS.

Στην κατασκευή του Tivoli έχει χρησιμοποιηθεί ατσάλι υπερυψηλής αντοχής (AHSS) σε ποσοστό 40% του πλαισίου, ενώ υψηλής αντοχής ατσάλι διαμορφωμένο εν θερμώ έχει τοποθετηθεί σε 10 σημεία. Στον εξοπλισμό του μικρού SUV (το μήκος του φθάνει τα 4,2 m) περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι (ανάμεσά τους και γονάτων οδηγού) αλλά και εξελιγμένες ζώνες ασφαλείας με διπλούς προεντατήρες.

Όσον αφορά το πορτμπαγκάζ, ο όγκος του ανέρχεται σε 423 lt, ενώ η πίσω σειρά των καθισμάτων θα αναδιπλώνεται πλήρως.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει cruise control, ενώ ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 χρωματισμούς του πίνακα οργάνων.

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα Ssangyong εδώ


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram