Διαδίδουμε το μήνυμα «Δεν αρκεί να πας διακοπές, αλλά και να γυρίσεις ασφαλής. Οδήγησε προσεκτικά!»

Διαδίδουμε το μήνυμα «Δεν αρκεί να πας διακοπές, αλλά και να γυρίσεις ασφαλής. Οδήγησε προσεκτικά!»

ασφαλής οδήγηση

Το μεγάλο θέμα της πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων και των βαρύτατων συνεπειών τους στοχεύει να αναδείξει ο όμιλος Automotivo αναπτύσσοντας τη δράση «Δεν αρκεί να πας διακοπές, αλλά και να γυρίσεις ασφαλής. Οδήγησε προσεκτικά!».

Η πρωτοβουλία της Automotivo αφορά στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, εστιάζοντας στο βασικό πρόβλημα του σοβαρού ελλείμματος οδικής αγωγής και παιδείας. Ήδη τον Ιούλιο 2016 μόνο στην Αττική, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας είχαμε 518 τροχαία ατυχήματα με 632 παθόντες και ειδικότερα, 20 θανατηφόρα με 21 νεκρούς, 17 σοβαρά με 17 σοβαρά τραυματίες, 481 ελαφρά με 594 ελαφρά τραυματίες!!!!

Η δράση θα αναπτυχθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων (social media) και αφορά σε κανόνες ασφαλούς οδήγησης. Μηνύματα όπως «Ασφαλής Οδήγηση…? Είναι στα χέρια σου!», «Οδηγώ υπεύθυνα – Σέβομαι τη ζωή!» κ.α. θα δημοσιεύονται στα social media από τις σελίδες του ομίλου κατά τη διάρκεια όλου του μήνα.

Ο πρόεδρος του ομίλου Automotivo κος Θωμάς Τρομπούκης αναφερόμενος στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης, υπογράμμισε ότι ο όμιλος Automotivo με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε οδηγό, καθώς και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, θέτει στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την οδική ασφάλεια. «Στόχος του ομίλου είναι να αποτελεί έναν ενεργό, και κοινωνικά υπεύθυνο οργανισμό, που συμβάλλει τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο για μία καλύτερη ποιότητα ζωής».

 

new stop


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram