Μεγάλος Διαγωνισμός: «Θρυλικά» πακέτα service με «θρυλικό» έπαθλο, μόνο στην Automotivo!

Μεγάλος Διαγωνισμός: «Θρυλικά» πακέτα service με «θρυλικό» έπαθλο, μόνο στην Automotivo!

Αγαπάς το Renault σου όσο και τον Ολυμπιακό;

Έχεις τώρα δύο «θρυλικούς» λόγους για να επισκεφθείς την Automotivo.

Οι διακοπές ξεκινούν και όπως είναι φυσικό, ανυπομονείς να ζήσεις με το Renault σου τις πιο συναρπαστικές καλοκαιρινές εμπειρίες. Λίγο πριν τις χαλαρές, καλοκαιρινές βόλτες και την ξεκούραση όμως, είναι πιο σημαντική από ποτέ η φροντίδα του αγαπημένου σου Renault, για να κινείσαι με ασφάλεια και ξεγνοιασιά σε κάθε διαδρομή.

Έλα σε ένα κατάστημα Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα, μέχρι το Σάββατο 31/7, κάνε τον δωρεάν έλεγχο 25 σημείων στο Renault σου και επίλεξε ένα από τα προνομιακά πακέτα service Total Care και Total Care 5+, για μοντέλα άνω των 5 ετών, με όφελος έως 30%.

Με το Renault TOTAL CARE, έχεις, εκτός από τον Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο σε 25 σημεία του Renault σου  :

  • Βιολογικό και αντισηπτικό καθαρισμό Air Condition με 35€
  • Προνομιακές τιμές σε πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος έως 30%

Τα πακέτα  περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Με το Renault TOTAL CARE 5+, έχεις:
Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής με δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων από 58€ προσαρμοσμένα σε κάθε σου ανάγκη.
Ενδεικτικά

  • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
  • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
  • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
  • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
  • Καθαρισμό A/C κ.α.
  • Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικάλιπαντικάεργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renaultεγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

+ BONUS δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο και τη δωρεάν υπηρεσία Pick Up & Delivery:  Παραλαμβάνουμε το όχημα σου από το σημείο της επιλογής σου και σου το επιστρέφουμε έτοιμο από εργασίες και απολυμασμένο!

Με την αγορά ενός από τα πακέτα, δηλώνεις συμμετοχή σε super κλήρωση, για να είσαι εσύ ένας ο τυχερός που θα κερδίσει μια συλλεκτική, επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού!

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 3/8 στα Social Media και στο site της Automotivo.

Σε περιμένουμε στις πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις μας, να απολαύσεις την φροντίδα και τα Ειδικά Προνόμια των πελατών Automotivo και να μπεις στον «θρυλικό» Διαγωνισμό της αγαπημένης σου ομάδας.

Όροι Διαγωνισμού: https://bit.ly/3i2f1Q7

Automotivo 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram