Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ

Σε δωρεά 500 μασκών στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, προχώρησε η AUTOMOTIVO.

Με πρωτοβουλία του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της AUTOMOTIVOAEBE, κ. Θωμά Τρομπούκη, οι μάσκες κατασκευάστηκαν από ελληνική βιοτεχνία και παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 8/4/2020 στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιώργο Μαθιόπουλο.

Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ
Ο Γενικός Διευθυντής της Automotivo ΑΕΒΕ κ. Σπύρος Σάκκας, ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Μαθιόπουλος Γιώργος, ο αντιπρόεδρος κ. Θεοφάνης Τσιατσιανης και ο δημοσιογράφος κ.Τσέλικας Γιώργος.

Οι μάσκες που προσφέρθηκαν από την AUTOMOTIVO είναι πλενόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες, με σκοπό την επαναλαμβανόμενη χρήση τους από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Η παράδοση έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της AUTOMOTIVO κ. Σπύρο Σάκκα, παρουσία και του αντιπροέδρου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Θεοφάνη Τσιατσιάνη.

Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον συνάνθρωπο. Η AUTOMOTIVO, θέλει και είναι πάντα, δίπλα στην κοινωνία και τους ανθρώπους, που την αποτελούν.

Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ

Copyright © 2020 Automotivo.gr | Powered by 
Bluemind.gr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram