Εορταστικές Ευχές Προέδρου Automotivo κ. Θωμά Τρομπούκη

Εορταστικές Ευχές Προέδρου Automotivo κ. Θωμά Τρομπούκη

Εορταστικές Ευχές Προέδρου Automotivo κ. Θωμά Τρομπούκη

 

Το 2016 ήταν μία σημαντική χρονιά για τον όμιλο Automotivo. Με τη Peugeot υποδεχτήκαμε τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων όπως το 108, το 2008, το Expert, με κορυφαίο βέβαια το Peugeot 3008. Στην υγραεριοκίνηση αυξήσαμε σημαντικά τις εγκαταστάσεις συστημάτων σε αυτοκίνητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης.

Η δραστηριοποίηση μας στην πώληση ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με εγγύηση, απέδωσε τα μέγιστα, δεδομένου ότι η γκάμα των αυτοκινήτων που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει κάθε χρηματική ανάγκη, χάρη στην ευέλικτη χρηματοδότηση και τα ειδικά προνόμια που προσφέρουμε.

Η συνεργασία μας με εταιρείες, που διαθέτουν εταιρικό στόλο αυτοκινήτων παρουσίασε μία σημαντική δυναμική το 2016, την οποία στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε μέσα στην επόμενη χρονιά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι, καταλύτη για τη συνεχή ισχυροποίηση της θέσης μας και τη παρουσία μας στις πρώτες πανελλαδικά εταιρείες εμπορίας και συντήρησης αυτοκινήτων, αποτελεί η ξεκάθαρη στρατηγική μας, που δίνει έμφαση στον πελάτη.

Ο όμιλος Automotivo διακατέχεται από ένα σύνολο αξιών, που διέπουν όλες τις λειτουργίες του και τις οποίες έχουν ενστερνισθεί όλοι οι εργαζόμενοι μας. Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται και στο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης υποστηρίζει τις εταιρικές μας αξίες και τους στόχους μας.

Μέρισμα στην επιτυχία μας έχουν όλοι οι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας εδώ και 24 χρόνια, γεγονός που μας κινητοποιεί να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο.

Εύχομαι από καρδιάς, να έχετε καλές γιορτές και το 2017 να είναι μία δημιουργική χρονιά για όλους σας, γεμάτη από υγεία, αγάπη και ευτυχία.

 

Θωμάς Τρομπούκης

Πρόεδρος

Ομίλου Automotivo


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram