Έλεγχος ΚΤΕΟ

Επωφεληθείτε της δυνατότητας να πραγματοποιήσετε ένα γενικό τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητό σας Εντελώς Δωρεάν.

Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διενέργεια του ελέγχου ΚΤΕΟ καθώς και το επιπρόσθετο κόστος σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητος ο επανέλεγχος. Η Automotivo, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει σε αυτό δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ και στη συνέχεια, αναλαμβάνει τη διαδικασία ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου σας, σε συνεργασία με το Ι ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία για τη διενέργεια του υποχρεωτικού ελέγχου ΚΤΕΟ επικοινωνήστε με την Peugeot Automotivo για να κλείσετε ραντεβού.
Οι εξειδικευμένοι Τεχνικοί της Peugeot Automotivo θα ελέγξουν, ένα προς ένα, 76 σημεία του αυτοκινήτου σας.
Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες εργασίες επισκευής, οι τεχνικοί της Automotivo θα σας παρέχουν μια αναλυτική προσφορά των απαιτούμενων εργασιών για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Κατά τη διάρκεια παραμονής του αυτοκινήτου σας στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Automotivo σας παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης με αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Εντοπίστε εγκαίρως ενδεχόμενες βλάβες ή δυσλειτουργίες…
Ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στην ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας

Εξοικονομήστε Χρόνο και Χρήματα!

Υποχρέωση για έλεγχο ΚΤΕΟ

Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο +/- 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι των οχημάτων αυτών είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις (3) εβδομάδες πριν και μία (1) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου).

Εργασίες Προελέγχου ΚΤΕΟ

Ενημερωθείτε απο τα κέντρα εξυπηρέτησης μας στο Χαλάνδρι και στον Γέρακα.

Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram