Εταιρικές Πωλήσεις: Το δικό σου επαγγελματικό RENAULT - DACIA

Εταιρικές Πωλήσεις: Το δικό σου επαγγελματικό RENAULT - DACIA

Στην RENAULT - DACIA  Automotivo  σας προτείνουμε τα best seller της  Ευρώπης  γνωρίζοντας ότι η απόφαση για να επιλέξετε το επαγγελματικό σας όχημα δεν είναι απλή υπόθεση.

Το αυτοκίνητο πρέπει να αντανακλά το στυλ της εταιρείας σας, παρέχοντας δυναμικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλό κόστος συντήρησης. Είναι χαρά μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για στόλους αυτοκινήτων που δεν σταματούν μόνο σε εξαιρετικά οχήματα, αλλά σας συνοδεύουν καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.

Είμαστε στην διάθεση σας, για να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες είναι Value for Money και καλύπτουν τις ανάγκες σας όπως αγορά καινούριου αυτοκινήτου είτε μετρητοίς είτε με δόσεις οι οποίες διαμορφώνονται εποχιακά μέχρι (2) σεζόν (για RENT A CAR εταιρείες) ή και συνεχόμενες μηνιαίες δόσεις , καθώς και δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης  (operating leasing) , με σκοπό  να σας προσφέρουμε τις σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ποιοτικού  μεταχειρισμένου οχήματος με υπογραφή της AUTOMOTIVO.

Ανακαλύψτε την ειδικά διαμορφωμένη γκάμα αυτοκινήτων RENAULTDACIA για τις δικές σας ανάγκες και ρωτήστε μας για όλα τα προτερήματα που σας προσφέρουμε και μετά την πώληση στις κάθετες μονάδες της εταιρίας μας με πιστοποίηση ISO  και  χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Γρήγορη εξυπηρέτηση στα Εταιρικά Αυτοκίνητα σε (2) σημεία:

Automotivo Χαλάνδρι - Λ.Κηφισίας 278 Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32 , 2106817447

Automotivo Γέρακας - Καστοριάς 15 Γέρακας, Τ.Κ. 153 44, 2106618686

Με έκπτωση 20% στα Ανταλλακτικά και 20% στην Εργασία.

Είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας παραθέσουμε μια αναλυτική προσφορά σχετικά με επαγγελματικό όχημα, βασισμένη στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες.


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram