Πώς να περάσετε το αυτοκίνητο σας ΚΤΕΟ από την άνεση του σπιτιού σας

Πώς να περάσετε το αυτοκίνητο σας ΚΤΕΟ από την άνεση του σπιτιού σας

Αν είστε κι εσείς στα 300.000 οχήματα που περιμένουν να περάσουν για τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ, στην Automotivo σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γίνει ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας και να το περάσουμε εμείς από ΚΤΕΟ.

Καθώς από τις 23 Μαρτίου 2020 ανεστάλη η λειτουργία των ΚΤΕΟ, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού, οι αναμονές για τον έλεγχο των αυτοκινήτων σε ΚΤΕΟ είναι μεγάλες. Οι έλεγχοι ΚΤΕΟ άρχισαν και πάλι τη Δευτέρα 4 Μαΐου, με αυστηρό πρωτόκολλο που ορίζει τη διαδικασία τηλεφωνικού ραντεβού, αλλά και πραγματοποίησης του τεχνικού ελέγχου στα οχήματα.

Εντωμεταξύ, με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρατείνεται κατά 70 ημέρες η διάρκεια ισχύος εκάστου ΔΤΕ κάθε κατηγορίας οχήματος, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από τη Δευτέρα 14-3-2020 έως και την Κυριακή 3-5-2020. Διευκρινίζεται ότι για όσα ΔΤΕ λήγουν από την 4-5-2020 και μεταγενέστερα, θα ισχύσει η θεσμοθετημένη συχνότητα ελέγχου.

Επιστρέφοντας σε μία διαφορετική κανονικότητα, η Automotivo φροντίζει να είναι πάντα δίπλα σας. Με την υπηρεσία Pick up & Delivery αναλαμβάνει:

  • Παραλαβή του οχήματος από το σπίτι σας
  • Δωρεάν προέλεγχο αυτοκινήτου για ΚΤΕΟ
  • Ενημέρωση του πελάτη για την τυχόν τεχνικές εργασίες
  • Παράδοση του οχήματος στο σπίτι σας με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα συνεργεία της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid-19. Επίσης, το προσωπικό μας διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και οργάνωση, ώστε να σας εξυπηρετήσει ολοκληρωμένα και με ασφάλεια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας για να κλείσουμε το ραντεβού παραλαβής του αυτοκινήτου σας. Επικοινωνήστε με το κατάστημα Automotivo του Χαλανδρίου στο 210 6817447 και με το κατάστημα Automotivo  του Γέρακα στο 210 6618686. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@automotivo.gr


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram