Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Renault Clio και Dacia Duster από την Automotivo έληξε!

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Renault Clio και Dacia Duster από την Automotivo έληξε!

Ο μεγάλος διαγωνισμός Renault Clio και Dacia Duster  της Automotivo που προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία για ένα διήμερο Test Drive στην Ελλάδα με το νέο Clio και το Duster,  έληξε.

Οι δύο τυχεροί που αναδείχθηκαν από το διαγωνισμό της Automotivo, κερδίζουν από ένα διήμερο για δύο άτομα στο ξενοδοχείο  Θέα Μαινάλου στην Βυτίνα και Grand Bretagne στο Ναύπλιο, στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2020. Η μετάβαση των νικητών σε Βυτίνα και Ναύπλιο θα γίνει με το νέο Renault Clio και το νέο Dacia Duster, τα οποία και θα παραδοθούν στους νικητές με γεμάτα ρεζερβουάρ!

Τα ονόματα των τυχερών είναι: ΑΣΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος κερδίζει το διήμερο Test Drive με το νέο Dacia Duster και ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΓΓΕΛΗ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, η οποία κερδίζει το διήμερο Test Drive με το νέο Renault Clio.

Η 5η γενιά του νέου Renault Clio ήρθε για να σας προσφέρει μία ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.  Τo ολοκαίνουριο Renault Clio είναι 5 αστέρων, καθώς διακρίθηκε ως ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα που έχουν αξιολογηθεί ποτέ από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP. Οι τιμές του νέου Clio ξεκινούν από 12.990 ευρώ στη βασική έκδοση βενζίνης 1.0 SCe 75hp Authentic και φτάνουν έως τις 25.480 ευρώ στην πλούσια εκδοχή του Initiale Paris βενζίνη 1.3 Τce 130hp.

Το νέο Dacia Duster κινείται με την ίδια άνεση σε όλα τα οδοστρώματα. Μοντέρνο, στιβαρό και εκθαμβωτικό με το χρώμα Atacama Orange , το νέο Dacia Duster ξέρει να εντυπωσιάζει. Με τον χαρακτηρισμό Value for Money, το Duster είναι το οικονομικότερο όχημα στην κατηγορία του, ενώ προσφέρει μία μοναδική οδηγική εμπειρία σους λάτρεις της περιπέτειας.


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram