Νέα εποχή για την AUTOMOTIVO στο Χαλάνδρι

Νέα εποχή για την AUTOMOTIVO στο Χαλάνδρι

Μία νέα εποχή ξεκινά για την AUTOMOTIVO και το κατάστημά της στο Χαλάνδρι - Λ. Κηφισίας 278.

Από σήμερα 1 Αυγούστου 2019, στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας θα μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων RENAULT και DACIA, ανταλλακτικά και service.

Στον υπερσύγχρονο και άνετο χώρο της AUTOMOTIVO στην περιοχή Χαλανδρίου, δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα RENAULT και DACIAυψηλών προδιαγραφών, το οποίο περιλαμβάνει: 

  • ΕΚΘΕΣΗ καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  • ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ,
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ,
  • ΦΑΝΟΠΟΙΙΟ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙΟ

Για τους κατόχους αυτοκινήτων PEUGEOT που εξυπηρετούνταν από το συνεργείο της AUTOMOTIVO, η εξυπηρέτησή τους θα συνεχιστεί κανονικά, στο Χαλάνδρι,  τόσο για την συντήρηση του PEUGEOT τους, όσο και για τις ανάγκες τους σε ανταλλακτικά. Η έκθεση αυτοκινήτων PEUGEOT θα λειτουργεί στο κατάστημά μας στον Γέρακα και εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν όλα τα νέα μοντέλα PEUGEOT.

Για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων RENAULT και DACIA, η AUTOMOTIVO και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της, είναι ήδη έτοιμο να τους εξυπηρετήσει άρτια, στη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Πως θα μας βρείτε?

  • Κινείστε με κατεύθυνση προς Κηφισιά επί της Λεωφ. Κηφισίας , μετά την πεζογέφυρα του Κολεγίου Αθηνών στα  300m δεξιά σας μπαίνετε στονπαράδρομο, δίπλα από το κτίριο της Ασφαλιστικής Ευρωπαϊκής Πίστης μας βρίσκεται και πριν τα Σίδερα του Χαλανδρίου, Λεωφόρο Κηφισίας 278 .
  • Κινείστε με κατεύθυνση προς Αθήνα επί της Λεωφ.Κηφισίας, στο ύψος Σίδερα Χαλανδρίου στο τελείωμα τους παρκάρετε και περνάτε απέναντι μέσω της υπόγειας διάβασης πεζών ή αμέσως μετά την πεζογέφυρα του κολεγίου Αθηνών μπαίνετε στον παράδρομο , στρίβετε στο πρώτο στενό δεξιά & επιτόπου δεξιά βγαίνετε στο φανάρι επί της Λεωφ. Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά , στα  300m δεξιά σας μπαίνετε στον παράδρομο  δίπλα από το κτίριο της Ασφαλιστικής Ευρωπαϊκής Πίστης , και μας βρίσκεται πριν τα Σίδερα του Χαλανδρίου , Λεωφόρο Κηφισίας 278 .

Σας περιμένουμε!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram