Νέα κάθετη μονάδα RENAULT & DACIA στο Χαλάνδρι

Νέα κάθετη μονάδα RENAULT & DACIA στο Χαλάνδρι

Μία νέα κάθετη μονάδα RENAULT & DACIA δημιουργήθηκε στην Χαλάνδρι. Στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας 278, η AUTOMOTIVO  δημιούργησε έναν υπερσύγχρονο χώρο εξυπηρέτησης πελατώνRENAULT & DACIA

Στο κατάστημα της AUTOMOTIVO  θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων, ανταλλακτικά και service RENAULT & DACIA.

Το ανθρώπινο δυναμικό της AUTOMOTIVO  είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο, ενώ διακρίνεται για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό του. Οι υπερσύγρχονες εγκαταστάσεις του νέου διανομέα της RENAULT & DACIA το εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων, τόσο test drive, όσο και εκθεμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το αναδεικνύουν ως ένα κατάστημα πρότυπο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Νέα κάθετη μονάδα RENAULT και DACIA στο Χαλάνδρι

Όλα σε ένα σημείο

Στις εγκαταστάσεις της AUTOMOTIVO θα βρείτε όσα χρειάζεστε για τις μάρκες RENAULT & DACIA, όλα σε ένα σημείο. Η AUTOMOTIVO  φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών, και να τους παρέχει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Στο ολοκληρωμένο συγκρότημα της AUTOMOTIVO στην περιοχή Χαλανδρίου,  θα βρείτε: 

  • ΕΚΘΕΣΗ RENAULT & DACIA καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για αυτοκίνητα RENAULT & DACIA
  • ΤΜΗΜΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
  • ΦΑΝΟΠΟΙΙΟ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙΟ
Νέα κάθετη μονάδα RENAULT και DACIA στο Χαλάνδρι

Η εταιρεία AUTOMOTIVO AEBE μέλος των επιχειρήσεων Θωμά Τρομπούκη, αποτελεί ορόσημο για την αγορά του αυτοκινήτου εδώ και 30 χρόνια. Από το 1992 μέχρι σήμερα μέσω στρατηγικών συνεργασιών και επιλογών η AUTOMOTIVO AEBE  έχει αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων της, καλύπτοντας όλη την βορειοανατολική Αττική. Με καταστήματα σε Γέρακα και Χαλάνδρι, η AUTOMOTIVO AEBE στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram