Ο Θανάσης Πάτρας κάνει το service του μόνο στην Automotivo!

Ο Θανάσης Πάτρας κάνει το service του μόνο στην Automotivo!

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας έκανε το service του οχήματος του στην Renault Automotivo, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από την άψογη εξυπηρέτηση και την ταχύτητα παράδοσης! Ο Γενικός Διευθυντής κ. Σπύρος Σάκκας αλλά  και όλη η ομάδα της Automotivo, του εύχονται καλές, ασφαλείς διαδρομές!

Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης  αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις της Automotivo με το όχημά του στην εντέλεια! Εσύ τι περιμένεις; Έλα σήμερα στην Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα, κάνε το δικό σου service ώστε να γνωρίσεις από κοντά την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση γύρω από τον έλεγχο ή την επισκευή του αυτοκινήτου σου και να αποκτήσεις τα ειδικά προνόμια Automotivo!

Δες τα ειδικά πακέτα Total Care και Total Care + για οχήματα Renault και Dacia ή τα πακέτα Be Control και Active 5+ για οχήματα Peugeot & συμπλήρωσε την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού.

Automotivo, 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram