Κέρδισε το δεύτερο «Θρυλικό» έπαθλο, αποκτώντας τα «Θρυλικά» πακέτα Service της Automotivo!

Κέρδισε το δεύτερο «Θρυλικό» έπαθλο, αποκτώντας τα «Θρυλικά» πακέτα Service της Automotivo!

Ο «Θρυλικός Διαγωνισμός» συνεχίζεται και για το μήνα Αύγουστο!

Σε περιμένουμε σε ένα κατάστημα Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα, μέχρι την Τρίτη 31/8, για τον δωρεάν έλεγχο 25 σημείων στο Renault σου αλλά και για να επιλέξεις ένα από τα προνομιακά πακέτα service Total Care και Total Care 5+, για μοντέλα άνω των 5 ετών, με όφελος 30%.

Με το Renault TOTAL CARE, έχεις, εκτός από τον Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο του Renault σου σε 25 σημεία:

  • Βιολογικό και αντισηπτικό καθαρισμό Air Condition με 35€
  • Προνομιακές τιμές σε πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος 30%

Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Με το Renault TOTAL CARE FIVE 5+, έχεις:
Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης με δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων και επισκευή από 58€ προσαρμοσμένα σε κάθε σου ανάγκη.
Ενδεικτικά:

  • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
  • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
  • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
  • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
  • Καθαρισμό A/C κ.α.
  • Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικάλιπαντικάεργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renaultεγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

BONUS δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο και τη δωρεάν υπηρεσία Pick Up & Delivery:  Παραλαμβάνουμε όχημα  σου από το σημείο της επιλογής σου και σου το επιστρέφουμε έτοιμο από εργασίες και απολυμασμένο!

Με την αγορά ενός από τα πακέτα, δηλώνεις συμμετοχή σε super κλήρωση, για να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει τη δεύτερη συλλεκτική, επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού!

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 2/9 στα Social Media και στο site της Automotivo.

Οι πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις της Automotivo σου δίνουν την ευκαιρία, να απολαύσεις, για άλλη μια φορά, την φροντίδα και τα Ειδικά Προνόμια των πελατών Automotivo και να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει την εμφάνιση της αγαπημένης σου ομάδας!

Όροι Διαγωνισμού: https://bit.ly/3zDwQvR

Automotivo 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram