Μοναδική Πασχαλινή Προσφορά από την Automotivo!

Μοναδική Πασχαλινή Προσφορά από την Automotivo!

Πασχαλινή Προσφορά: Δωρεάν Τεχνικός έλεγχος 25 σημείων και 11 προνομιακά πακέτα service με τιμές που ξεκινούν από τα 58€ και με όφελος έως 30%.

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Automotivo, είναι πιστοποιημένα με ISO, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και στελεχωμένα με έμπειρους και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, οι οποίοι θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν τον Δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων και να σου δώσουν μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Επιλέγοντας να κάνεις σε εμάς το service σου, έχεις επιπλέον προνόμια Automotivo! Με κάθε  πακέτο service Automotivo, έχεις ΔΩΡO 1 χρόνο οδική βοήθεια Automotivo Assistance με δικό της τηλεφωνικό νούμερο.

Κλείσε σήμερα κιόλας τον Πασχάλινο Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο και φρόντισε το Renault σου όπως του αξίζει! Γιατί κανείς δεν φροντίζει καλύτερα το Renault σου από την Automotivo Renault.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα Renault & Dacia.


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram