Επισκευή Αυτοκινήτων - Εργασία

Η Automotivo επιβραβεύει τους κατόχους αυτοκινήτων Renault , Dacia, Peugeot, ChevroletSsanYong οι οποίοι φροντίζουν για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους.

Για τους παραπάνω κατόχους, που κατέχουν αυτοκίνηταμέχρι 5 ετών, προσφέρεται 20% έκπτωση στο service και σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά, όπως δίσκο πλατό, ιμάντες χρονισμού, αμορτισέρ και μπαταρία. Ακόμα έκπτωση 20% ισχύει για εργασίες φανοποιίας, ελαστικά και υαλοκαθαριστήρες.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2022.

Όλες οι εργασίες  γίνονται από εκπαιδευμένους τεχνικούς της Automotivo. Όλα τα ανταλλακτικά και οι εργασίες συνοδεύονται με 12μηνο έγγραφο Πιστοποιητικό εγγύησης.

Για αυτοκίνητα Renault , Dacia, Peugeot, ChevroletSsanYong 5ετίας και πάνω ισχύουν οι εκπτώσεις των προωθητικών ενεργειών της Automotivo εφόσον είναι σε ισχύ.

Επικοινωνήστε τώρα με την Automotivo, και το τμήμα service των καταστημάτων σε Χαλάνδρι και Γέρακα, ώστε να ενημερωθείτε για την κάλυψη που δικαιούστε!

Η Automotivo είναι εξουσιοδοτημένος Dealer Renault , Dacia, και εξειδικευμένος συνεργάτης Peugeot, ChevroletSsanYong. Ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στην εμπορεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις service σε Χαλάνδρι και Γέρακα.

Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram