Επαγγελματικά αυτοκίνητα για ξενοδοχεία

hotel-van
Τα ξενοδοχεία για τη μεταφορά και εξυπηρέτηση των πελατών τους, αλλά και για τις ανάγκες συντήρησης των μονάδων, καλούνται να επιλέξουν αξιόπιστα επαγγελματικά οχήματα που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, με χαμηλό κόστος κίνησης και συντήρησης, συμμορφούμενα πάντα προς τις νέες οδηγίες της Ε.Ε. για οικολογικούς κινητήρες και μειωμένη επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τις εκπομπές ρύπων. Σημαντικό ρόλο παίζει και η φορολογία της κατοχής του επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Η Automotivo σταθερά πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινήτων, διαθέτει μία πλούσια γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων και έχει τις λύσεις, για τους τρόπους απόκτησης επαγγελματικού αυτοκινήτου για ξενοδοχειακές μονάδες, με γνώμονα όλα τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την επιλογή του τρόπου αγοράς.

Επιδιώκοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ελληνικών ξενοδοχειακών μονάδων, η Automotivo φροντίζει να παρέχει λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας, για τη μεταφορά επιβατών από και προς ξενοδοχεία και αεροδρόμια, ώστε να προσφέρετε ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν με παροχές που θα προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερόμενων πελατών.

Για τη μεταφορά επιβατών διαθέτουμε 5θέσια, 7θέσια, 9θέσια αυτοκίνητα, που συνδέονται με προτάσεις άνεσης, πολυτέλειας, προηγμένης τεχνολογίας και οικολογικής λειτουργίας. Επίσης, για τη μεταφορά εμπορευμάτων προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να μεταφέρετε κάθε είδους εμπόρευμα, καθώς και τρόφιμα με προσθήκη εξοπλισμού ψύξης (εποχούμενη ψύξη).

Επικοινωνήστε με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της Automotivo
και μάθετε περισσότερα.


Υπεύθυνος
Ανδρέας Φωκάς,

E-mail
sales.business@automotivo.gr

Τηλέφωνο
210 6618686
694 1534504
Copyright © 2020 Automotivo.gr | Powered by 
Bluemind.gr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram