Για εταιρείες

Η Automotivo ενστερνιζόμενη τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των εταιρικών πελατών για σύσταση, ανάπτυξη ή ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων τους, διαθέτει ειδικό τμήμα για τις εταιρικές πωλήσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που απαρτίζει το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων Αυτοκινήτων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικά με τους όρους και τους τρόπους απόκτησης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων.
poliseis
Στόχος της Automotivo και του Τμήματος Εταιρικών Πωλήσεων είναι να σας ενημερώνει για τις πιο συμφέρουσες προτάσεις, με τις οποίες η επιχείρησή σας, μπορεί να αποκτήσει ένα ή περισσότερα οχήματα. Έχουμε λύσεις και πληθώρα προτάσεων για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να δημιουργήσει, να ανανεώσει ή και να επεκτείνει το στόλο εταιρικών αυτοκινήτων, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και της ανάγκης του πελάτη.

Σε μας θα βρείτε όλε στις απαραίτητες πληροφορίες για τους τρόπους απόκτησης αυτοκινήτου, με γνώμονα τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την επιλογή του τρόπου αγοράς, είτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσω απευθείας αγοράς, είτε με χρηματοδότηση, είτε τέλος, με μακροχρόνια μίσθωση από εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Επικοινωνήστε με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της Automotivo
και μάθετε περισσότερα.

Υπεύθυνος

Ανδρέας Φωκάς

E-mail

sales.business@automotivo.gr

Τηλέφωνο

210 6618686
694 1534504
Copyright © 2020 Automotivo.gr | Powered by 
Bluemind.gr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram