Εταιρεία

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Θωμά Τρομπούκη - Automotivo είναι από τους σημαντικούς ομίλους αυτοκινήτου, με δραστηριότητα ως εξουσιοδοτημένος Dealer της RENAULT, της DACIA και της CHEVROLET, και εξειδικευμένος συνεργάτης Peugeot με 2 υπερσύγχρονες πιστοποιημένες με ISO μονάδες μεταχειρισμένων οχημάτων, εγκατάστασης υγραεριοκίνησης και φανοποιεία σε 6.000 τ.μ. σε Χαλάνδρι και Γέρακα.
Από το 1992 μέχρι σήμερα μέσω στρατηγικών συνεργασιών και επιλογών ο όμιλος Automotivo έχει αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων του καλύπτοντας όλη την Αττική. Με καταστήματα σε Γέρακα και Κηφισίας - Χαλάνδρι, ο όμιλος Automotivo στοχεύει σε συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εδραίωση της Automotivo στον κλάδο του αυτοκινήτου αποτέλεσε σημαντική πρόκληση και μεγάλο στοίχημα, που εκφράστηκε μέσα από μια ανοδική πορεία, έχοντας χτίσει βήμα-βήμα σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της.

Η Automotivo απευθύνεται τόσο στον καταναλωτή, όσο και στον επαγγελματία ή την εταιρεία που αναζητά αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις, ευέλικτες δυνατότητες χρηματοδότησης και ανταλλαγής, οι οποίες διακρίνονται για την υψηλή σχέση τιμής / αξίας και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

Επιθυμία μας είναι, με κάθε ευκαιρία, να σας ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, στηρίζουμε έμπρακτα και δυναμικά τους παλιούς αλλά και τους νέους πελάτες μας!
Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram