Η Dacia στο Rally Dakar του 2025

Η Dacia στο Rally Dakar του 2025

Συμμετοχή της Dacia στο Rally Dakar, στο πλαισιο της εργοστασιακής συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally-Raid από το 2025 στην κατηγορία T1+.

Για την επερχόμενη σεζόν, η Dacia θα επωφεληθεί από την εσωτερική τεχνογνωσία και την εμπειρία των μηχανικών της αγωνιστικής ομάδας Prodrive, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των αγωνιστικών μοντέλων της Dacia στο Rally Dakar.

Το επίσημο πλήρωμα της Dacia θα αποτελείται από τον πολλαπλό πρωταθλητή ράλι σε διάφορες διοργανώσεις Sébastien Loeb και την οδηγό Cristina Gutiérrez Herrero. Επιπλέον, το αυτοκίνητο της Dacia στο Rally Dakar θα χρησιμοποιεί συνθετικό δοκιμαστικό καύσιμο της Aramco.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dacia, Denis LE VOT, δήλωσε: "Η Dacia και το Dakar είναι πλέον αναπόσπαστα συνδεδεμένα. Η συμμετοχή μας στο διάσημο ράλι δεν αποτελεί απλώς μια δοκιμή αξιοπιστίας για εμάς, αλλά αποδεικνύει επίσης τη δέσμευσή μας στις χαμηλές εκπομπές άνθρακα και τις περιβαλλοντικά φιλικές μετακινήσεις. Είμαστε πολύχαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο Dakar, χρησιμοποιώντας τεχνολογία συνθετικών καυσίμων. Με τη συνεργασία της καλύτερης ομάδας και των κορυφαίων οδηγών, η Dacia θέτει σοβαρές προοπτικές για μια ανταγωνιστική εμφάνιση σε αυτό το απαιτητικό ράλι."

Με την εργοστασιακή της συμμετοχή η Dacia στο Rally Dakar, ενισχύει την εικόνα της ως μάρκα που αποδίδει έμφαση στην ποιότητα και την αντοχή όπως γνωρίζατε τα τελευταία χρόνια μέσω των οχημάτων της από την Automotivo. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι το Dakar αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να αποδείξει την τεχνολογική της αρτιότητα και την ικανότητά της να αντεπεξέλθει σε ακραίες συνθήκες και να χτίσει το όνομά της πάνω σε αυτό.

Dacia στο Rally DakarDacia στο Rally Dakar

Το ράλι-ρέιντ αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική περιπέτεια για ανθρώπους και αυτοκίνητα, συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία της Dacia. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί η αξιοπιστία ενός τετρακίνητου πρωτοτύπου που κατασκευάζεται και εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στις ακραίες απαιτήσεις του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι το τετρακίνητο Dacia Duster είναι συνώνυμο της σκληράδας και δύναμης. Επιπλέον, προσφέρει μια περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιπέτεια, καθώς το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Dacia θα λειτουργεί με συνθετικό καύσιμο, αυτό της Aramco.

Ο Denis LE VOT, CEO της Dacia, δηλώνει: "Η Dacia και το Dakar είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένα. Η συμμετοχή μας σε αυτό το διάσημο ράλι δεν αποτελεί απλώς μια δοκιμή αξιοπιστίας, αλλά αποδεικνύει επίσης τη δέσμευσή μας για την προώθηση της χαμηλής εκπομπής άνθρακα και των περιβαλλοντικά φιλικών μετακινήσεων. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο Dakar με την τεχνολογία των συνθετικών καυσίμων. Η Dacia, μαζί με την καλύτερη ομάδα και τους κορυφαίους οδηγούς, έχει σοβαρές προοπτικές για μια ανταγωνιστική εμφάνιση σε αυτό το απαιτητικό ράλι."

Η εργοστασιακή συμμετοχή της Dacia στο Rally Dakar επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στον αθλητισμό και την ανάπτυξη αυτοκινήτων με εξαιρετική αντοχή και απόδοση. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι το Dakar αποτελεί μια ιδανική πλατφόρμα για να αποδείξει την τεχνολογική της επιδεξιότητα και την ικανότητά της να αντεπεξέλθει σε ακραίες συνθήκες, όπως και τα μοντέλα της τα οποία βρίσκετε στην Automotivo και είναι συνώνυμο της περιπέτειας. Το ράλι-ρέιντ αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική περιπέτεια για ανθρώπους και αυτοκίνητα, συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία της Dacia. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί η αξιοπιστία ενός τετρακίνητου πρωτοτύπου που κατασκευάζεται και εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στις ακραίες απαιτήσεις του αγώνα. Επιπλέον, προσφέρει μια περιβαλλοντικά φιλική περιπέτεια, καθώς το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Dacia θα χρησιμοποιεί συνθετικό καύσιμο.

Συνοψίζοντας, η Dacia στο Rally Dakar με εργοστασιακή ομάδα, επιδεικνύει τη δέσμευσή της για την προώθηση της οικολογικής μετακίνησης, αποδεικνύει την αντοχή και άρτια τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων της και δείχνει ότι δουλεύει και εργάζεται μέσα σε ένα δυναμικό πλαίσιο ανάπτυξης και δημιουργίας. Με την υποστήριξη της Prodrive και τη συνεργασία των κορυφαίων οδηγών (Loeb & Gutierez Herrero), η Dacia θέτει υψηλούς στόχους για μια ανταγωνιστική αλλά και συνάμα ιστορική εμφάνιση στο απαιτητικό ράλι.

Μείνετε συντονισμένοι στο automotivo.gr για νεότερα!


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram