Renault Express Van: Τώρα ετοιμοπαράδοτο στην Automotivo σε 48 ώρες και με αχτύπητη προσφορά

Renault Express Van: Τώρα ετοιμοπαράδοτο στην Automotivo σε 48 ώρες και με αχτύπητη προσφορά

Η Automotivo προσφέρει το Renault Express Van, το πλέον ολοκληρωμένο επαγγελματικό στην αγορά με την καλύτερη προσφορά που θα βρείτε ποτέ!

Ανακαλύψτε το Renault Express Van στις έκθεσεις της Automotivo σε Χαλάνδρι & Γέρακα, και επωφεληθείτε από: 3 χρόνια δωρεάν Service (εργασία & ανταλλακτικά), 5 χρόνια εγγύηση & ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το πιο ολοκληρωμένο compact van στην αγορά, το Renault Express Van. Αυτό το ελαφρύ επαγγελματικό ξεχωρίζει με τη δυναμική εμφάνισή του, τις επιβατικές ανέσεις στο εσωτερικό, την ευκολία φόρτωσης, τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, τις καινοτόμες εφαρμογές και την οικονομία που προσφέρει στην καθημερινή χρήση. Τώρα, είναι έτοιμο να παραδοθεί σε 48 ώρες, με τον ενδιαφερόμενο να έχει τη δυνατότητα να το δει, να το οδηγήσει στις αντιπροσωπείες Automotivo και να το αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος την καλύτερη προσφορά που έχει ποτέ γίνει, με δωρεάν Service για 3 χρόνια (συμπεριλαμβάνονται και εργασία και ανταλλακτικά), 5 χρόνια εγγύηση και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια.

renault express van

Με μια ισχυρή και δυναμική εξωτερική σχεδίαση, με φώτα LED σε σχήμα "C", με την κορυφαία αναλογία μήκους χώρου φόρτωσης / μήκους οχήματος και εξοπλισμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το Renault Express Van αποτελεί ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για ανεξάρτητους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν απαιτείται όχημα που να προσφέρει όχι μόνο την κάλυψη των αναγκών, αλλά και την καλύτερη σχέση τιμής-μεγέθους-εξοπλισμού.

renault express van

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Renault Express Van αναδεικνύεται με ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος: ψηλά τοποθετημένη μάσκα, φαρδύ καπό και προστατευτικός προφυλακτήρας. Τα LED φώτα σχήματος "C" προσφέρουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα σύγχρονο οριζόντιο ταμπλό με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του χώρου.

renault express van

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνονται πολλές καινοτόμες προσθήκες, όπως το Wide View Mirror, ένας ευρυγώνιος καθρέφτης που ενσωματώνεται στον αλεξήλιο του συνοδηγού και παρέχει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία και προσφέροντας μοναδική ασφάλεια κατά την οδήγηση. Επιπλέον, το επαγγελματικό μοντέλο διαθέτει Cruise control και Speed limiter, με χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής και προβολείς ομίχλης, καθώς και σύστημα Multimedia EASY LINK με οθόνη 8'', κάμερα οπισθοπορείας και smartphone mirroring.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι το Renault Express Van παρέχει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μέτρα μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα οχήμα συνολικού μήκους 4,39 μέτρων και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χιλιοστών, που αποτελεί την καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό όσο ποτέ, το επαγγελματικό μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών. Ταυτόχρονα, το Express Van παρέχει υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που αγγίζει τα 3,79 κυβικά μέτρα.

2021 New Renault Express Van Studio shoots 1 LOW

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με ισχύ 75 και 95 ίππων (και ροπή 220 Nm και 240 Nm αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, το Express Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση κάτω από 5,0 λίτρα / 100 χιλιόμετρα (134 γραμμάρια CO2/χιλιόμετρο), εξασφαλίζοντας καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο και χαμηλά έξοδα χρήσης.

Το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χιλιόμετρα (ό,τι προκύψει πρώτο και απεριόριστα για τα πρώτα 2 έτη), καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια για 5 χρόνια. Επιπλέον, προσφέρεται εγγύηση βαφής για 3 χρόνια και αντισκωριακή εγγύηση για 12 χρόνια (χωρίς όριο χιλιόμετρων). Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα Automotivo για να εξοικειωθείτε από κοντά με το Renault Express Van, να οργανώσετε ένα test drive και να το καταστήσετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες, με την πλέον ελκυστική προσφορά που έχει ποτέ γίνει, και περιλαμβάνει 3 χρόνια δωρεάν Service (εργασία & ανταλλακτικά), 5 χρόνια εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια.


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram