Το Renault Scenic E-Tech Electric είναι το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο του 2024

Το Renault Scenic E-Tech Electric είναι το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο του 2024

Το Renault Scenic E-Tech electric απέσπασε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2024, και έρχεται στην Automotivo.

Μικρό, ελαφρύ και ευέλικτο για τους δρόμους της πόλης, με τεχνολογία και επίπεδο άνεσης ιδανικό για μεγάλα ταξίδια, το Scenic E-Tech electric προσφέρει αυτονομία 625 χλμ (WLTP).

Το Scenic γίνεται το έβδομο μοντέλο της Renault που αναδεικνύεται ως Ευρωπαϊκό 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς' (COTY).

All new Renault Scenic E Tech electric Iconic Version 2

Το Scenic E-Tech electric κατακτά τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2024. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε μια ειδική τελετή στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στην Ελβετία, στις 26 Φεβρουαρίου.

All new Renault Scenic E Tech electric Iconic Version 4

Μετά τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας τον περασμένο Νοέμβριο, το Scenic επελέγη ως ένας από τους επτά φιναλίστ, μαζί με τα εξής μοντέλα: BMW σειρά 5, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Toyota C-HR και Volvo EX30.

All new Renault Scenic E Tech electric

Ο νικητής προέκυψε από μια επιτροπή 58 δημοσιογράφων αυτοκινήτων από 22 χώρες. Το Scenic κατέλαβε την πρώτη θέση με 329 βαθμούς. Έτσι, έγινε το έβδομο μοντέλο της Renault που τιμήθηκε με τον τίτλο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς", μετά από τα Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio (1991), Scenic (1997), Megane (2003) και Clio (2006).

Scenic E Tech electric voted The Car of the Year 2024 3

"Η κατάκτηση του επίζηλου τίτλου «Car of the Year» αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στο Renault Group και τη Renault. Αυτή η αναγνώριση καταδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές: αυτονομία ρεκόρ, γενναιόδωροι και φιλόξενοι χώροι στο εσωτερικό, πλήρως ελεγχόμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Προσθέτοντας την οδηγική απόλαυση και τον εξοπλισμό «voiture à vivre», όπως η νέα πανοραμική ηλιοροφή Solarbay ή το σύστημα OpenR Link τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένες λειτουργίες Google, το Scenic διαθέτει τα ιδανικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να εδραιώσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά των EVs." - Fabrice Cambolive, CEO Renault.

Scenic E Tech electric voted The Car of the Year 2024 2

Αυτοκίνητο καθαρά ηλεκτρικό που αναπτύχθηκε πάνω στη μεσαία πλατφόρμα AmpR (πρώην CMF-EV), το Scenic E-Tech electric είναι σχεδιασμένο για αυτούς που αναζητούν ευελιξία. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, είναι ευέλικτο, ελαφρύ (1.890 κιλά) και compact (μήκος 4,47 μ.). Για ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις, μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 625 χιλιόμετρα (WLTP), άνεση, ευρύχωρο εσωτερικό και οδηγική απόλαυση με τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

All new Renault Scenic E Tech electric Iconic Version 1


Copyright © 2021 Automotivo.gr | Powered by  Serverigos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram